Onze nieuwbouwprojecten variëren van woningen tot bedrijfshallen en bijgebouwen.

Een nieuwbouwproject betekent een grote hoeveelheid aan werkzaamheden die op elkaar afgestemd moeten worden. Wij hebben de ervaring hierin en hebben een groot netwerk van professionals op diverse bouwdisciplines. Daarmee ontzorgen wij u door het optimaal afstemmen van diverse bouwdisciplines.

Wij begeleiden het gehele bouwproces en sturen alle specialisten aan gericht op fundering, riolering en loodgieterswerk, elektrische installatie, stucwerk, betegeling, schilderwerk etc. Onze nieuwbouwprojecten richten zich voornamelijk op het bouwen van woningen, maar omvatten bijvoorbeeld ook garages, tuinhuizen of bedrijfshallen.

Wij zorgen dat alles volgens afspraak verloopt, zodat uw project tijdig en succesvol wordt afgerond en exact naar uw wensen is.

 • 002 garage

  Garage

  Het bouwen van garages behoort ook tot onze werkzaamheden. Wij bouwen dit volledig naar uw wensen.

 • 001 overkappingen

  Overkappingen

  Wilt u een overkapping laten zetten? Aan uw woning of aan uw bedrijfspand? Neem dan ook gerust contact met ons op.

 • 007 tuinhuis

  Tuinhuizen

  Een tuinhuis bouwen doen wij regelmatig. Met diverse soorten hout is dit mogelijk, zoals bijvoorbeeld het tegenwoordig populaire douglas-hout.

 • 003 carport

  Carport

  Garages bouwen we en overkappingen ook, dus voor een prachtige carport, bent u ook aan het goede adres bij Van Helvoirt Timmerwerken.

Ontdek onze projectenBekijk alle projecten