Van Helvoirt Timmerwerken

Al vijftien jaar een betrouwbare aannemer!

Op zoek naar een betrouwbare aannemer in omgeving Schijndel?

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u optimaal adviseren en uw wensen vertalen in een mooi resultaat. Uw wensen vormen de basis voor een plezierige samenwerking. Daarbij vinden wij het van belang om zowel vooraf, tijdens als na afloop van de werkzaamheden met u samen te werken.

 • Vooraf maken wij graag duidelijke afspraken over uitvoering, prijs en planning;
 • Tijdens het werk nemen wij u graag mee in het traject, zodat u weet wat er gebeurt en zodat we aanpassingen kunnen doen, indien u dat wenst;
 • Achteraf lopen we graag het werk met u door, zodat alles naar tevredenheid kan worden achtergelaten.


Wij zien elk nieuw project als een nieuwe uitdaging. Wij beschikken over een groot netwerk van professionals op diverse vlakken. Daarmee werken wij nauw samen voor een maximaal succes en zo kunt u uw project volledig uit handen geven aan ons.

Verschillende projecten, van groot tot klein, staan reeds op onze naam.

 • Complete woningen
 • Aanbouwen als een garage, carport of serre
 • Verbouwingen als een nieuw dak, een volledig vernieuwde verdieping en geplaatste dakkapellen

Kijk ook eens op de projectenpagina voor voorbeelden van het door ons uitgevoerde werk. Heeft u vragen of wilt u ons inschakelen? Neem gerust contact met ons op via de contactgegevens onderaan deze pagina!

 • 006 professioneel

  Professionaliteit

  In ons werk handelen we competent en vakbekwaam. We hebben de beschikking over de benodigde kennis, vaardigheden en technische middelen. Alle partijen die met ons samenwerken in een klus dragen bij aan een goede werkrelatie met u en onderling in het bouwproces.

 • 005 kwaliteit

  Kwaliteit

  Wij streven naar een kwalitatief goed eindproduct waarbij de eisen en wensen van de opdrachtgever altijd centraal staan. Moderne machines, vakkundig personeel en oplossingsgericht werken zijn hierbij essentieel.

 • 004 verantwoordelijkheid

  Verantwoordelijkheid

  Vooraf, tijdens en na het werk, handelen wij met verantwoordelijkheid ten opzichte van opdrachtgevers, toeleveranciers en onderaannemers. Duidelijke afspraken en die ook nakomen, dat is voor ons verantwoordelijkheid. We werken met respect voor mens, samenleving en milieu.